Neslihan Darnel: 6 Mayıs Bayram Olsun

2012 Londra Olimpiyatları Avrupa Kıta elemelerinin hazırlıklarını sürdüren A Bayan Milli Takım, 23 Nisan’da da ara vermeden çalışmalarını sürdürdü.

Ay - yıldızı ekibin başarılı oyuncusu Neslihan Darnel, yaptığı açıklamada maçların oynanacağı 6 Mayıs'ın bayram olmasını diledi.

Sabah antrenmanını iki grup halinde tamamlayan A Bayanlar, yine coşkulu ve azimliydi. Tüm Türk çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan ay - yıldızlı oyuncular, 6 Mayıs akşamında da bayram sevinci yaşama temennisinde bulundular.Milli Takımın yıldız oyuncularından Neslihan Darnel 23 Nisan’la ilgili görüşlerini açıklarken, “Çok anlamlı bir gündeyiz. Kendi kızım ve tüm Türk çocuklarının bayramını kutlyor, onlara aydınlık yarınlar dliyorum.” dedi.

Darnel, Milli Takım'ın havası ve çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada ise "Bildiğiniz gibi her gün iki antreman yapıyoruz. Hazırlık süremiz kısa olduğundan, çok yoğun bir programla hazırlanıyoruz. İşin bu yanı tamam. Ancak mental olarak da kendimizi hazırlıyoruz." diyerek şunları söyledi:"Sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuzdan, ağır çalışmalar bizi olumsuz etkilemiyor. Buradaki her bir arkadaşımız 2012 Londra Olimpiyatları'na gitmenin, orada yer almanın ülkemiz ve Türk voleybolu açısından ne kadar önemli olduğunu biliyor. Londra’da yer almak için elimizden geleni yapacağız. Ankara seyircisi ile bütünleşerek, burada mutlu sona ulaşmak en büyük arzumuz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz.”