Geleceğin Yıldızları Nefes Kesti

Newcastle Unidet, Anderlecht, Brondby, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, ve Bursaspor gibi önemli kulüplerin de aralarında bulunduğu takımların katıldığı 3. Uluslararası Kuşadası Kupası sona erdi.

Turnuvada Bursaspor ve Denizli Zaferiye İlköğretim Okulu kategorilerinde şampiyonluğa ulaştı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Türkiye'de futbolu yaygınlaştırmayı amaçlayan 'HERKES için FUTBOL' projesi kapsamında Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla KNN Spor tarafından Vodafone'nun sponsorluğunda Premier ve Elit kategorilerinde gerçekleştirilen 3. Uluslararası Kuşadası Kupası'nda elit kategoride Bursaspor ve premier kategoride ise Denizli Zaferiye takımları kategorilerinde şampiyon oldu.

4 gün süren grup karşılaşmalarının ardından Kuşadası Belediyesi Özer Türk Stadyumu’nda oynanan final karşılaşmalarında geleceğin yıldızlarının centilmenlik, saygı ve göstermiş oldukları performans büyük ilgi gördü.

Premier kategorisindeki ilk final maçında Manisaspor’u 2-0 mağlup eden Denizli Zaferiye İlköğretim Okulu şampiyonluğa ulaştı. Elit kategorisinde ise Bursaspor ile Danimarka’nın Brondby takımları karşılaştı. Büyük çekişme içinde geçen maçtan 1-0’lık galibiyet ayrılan Bursaspor, geçen olduğu gibi yıl da Uluslararası Kuşadası Kupası'nın sahibi oldu.

Kuşadası Belediyesi Özer Türk Stadyumu’nda gerçekleşen ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Eski Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü Sepp Piontek, eski milli futbolcu, teknik direktör ve futbol yorumcusu Metin Tekin ile kalabalık bir futbolseverin takip ettiği final maçının sonunda şampiyon olan ve dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Kaynak: İHA