Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı, Gediz Halk Eğitim Merkezi Takımıyla Dostluk Maçı Yaptı

Galatasaray Spor Kulübü'nün Voleybol altyapı takımı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gediz Halk Eğitim Merkezi voleybol takımıyla dostluk maçı yaptı.

Galatasaray Voleybol altyapı takımı, Gediz Atatürk İlköğretim Okulu'ndan mezun olan ve Galatasaray'a transfer olan Talha Eraslan ve Özgür Türkmen onuruna Atatürk İlköğretim Okulu'nun davetlisi olarak Gediz'e geldi.

Gediz Spor Salonu'ndaki dostluk maçını, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen Evren Ünlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Ali Tanrıkulu, Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Akalan, Talha Eraslan ve Özgür Türkmen ile vatandaşlar izledi.

Maç öncesi Gediz Halk Eğitim Merkezi takımı adına çiçek hediye edilen Galatasaray Voleybol altyapı takımına seyirciler tarafından sevgi gösterisinde bulunuldu.

Galatasaray Voleybol altyapı takımı, dostluk maçında rakibini 3-1 yendi.

Çorumluoğlu, karşılaşmanın ardından yaptığı konuşmada, bu dostluk maçıyla Galatasaray Spor Kulübü ve Gediz ilçesi arasında dostluk temelleri oluşturulduğunu söyledi.

Gösterdikleri üstün gayret ve başarı sayesinde Galatasaraylı olmayı hak eden Eraslan ve Türkmen ile onları yetiştiren Akalan'ı tebrik eden Çorumluoğlu, ''Bu öğrencilerimiz ülkemizin en önde gelen kulüplerinden Galatasaray Voleybol Takımı'nın oyuncuları olarak büyük bir başarıya imza attı. Onları ileride tüm Türkiye'nin tanıdığı sporcular olarak görmek istiyoruz'' dedi .

Kaynak: AA