Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı Gediz’de Dostluk Maçı Yaptı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 92. Yılı kutlamalarında Atatürk İlköğretim Okulu’nun davetlisi olarak Gediz’e gelen Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı yaptığı dostluk maçı ile tüm sporseverleri çifte bayram yaptırdı.

Bir süre önce Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı oyuncusu olan Gediz Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Talha Eraslan ve Özgür Türkmen onuruna okulun davetlisi olarak ilçeye gelen Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı, Gediz Halk Eğitim Merkezi Voleybol Takımı ile dostluk maçı yaptı.

Gediz İlçe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen dostluk maçına İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen Evren Ünlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü H. Ali Tanrıkulu, Müdür Yardımcısı Ali Demiray, okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Akalan, sporcu öğrenciler Talha Eraslan ve Özgür Türkmen ile Gedizli sporseverler katıldı.

Maçtan önce Gediz Halk Eğitim Merkezi Voleybol Takımı tarafından çiçek hediye edilen Galatasaray Voleybol Altyapı Takımına seyirciler tarafından büyük bir sevgi gösterisi ve alkış yapıldı.

Gediz Halk Eğitim Merkezi Voleybol Takımını 3-1 yenen Galatasaray Voleybol Altyapı Takımına Gedizli taraftarlar tarafından büyük bir tezahürat ve sevgi gösterisi sergilendi. Maçın sonunda bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, oynadıkları dostluk maçıyla tüm izleyicileri güzel bir voleybol gösterisi sunan takımların Galatasaray Spor Kulübü ile Gediz İlçesi arasında dostluk temelleri oluşturduklarını söyledi.

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, “Gösterdikleri üstün gayret ve başarı sayesinde Galatasaraylı olmayı hak eden Gediz Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Talha Eraslan ve Özgür Türkmen ile onları yetiştiren Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Akalan’ı kutluyorum. Bu öğrencilerimiz ülkemizin en önde gelen kulüplerinden Galatasaray Voleybol Altyapı Takımı'nın oyuncuları olarak büyük bir başarıya imza attılar. Sizleri ileride tüm Türkiye’nin tanıdığı sporcular olarak görmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA