Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Edemen Açıklama Yaptı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Diyarbakırspor'da Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, Tokatspor maçında hakem hatalarının maçın skorunu belirlediğini öne sürerek, ''Tokat'ta yaşanan Diyarbakırspor'un önünü kesme girişimidir'' dedi.

Edemen, yaptığı açıklamada, dün deplasmanda oynadıkları Tokatspor maçında hakem hataları nedeniyle yenildiklerini ifade ederek, hakemlerin yanlı tutumu nedeniyle bu maçta 1 puanı kaybettiklerini söyledi.

Kümede kalma mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiği ve atmosferi yüksek maçta hakemlerin objektif yönetim sergileyemediğini savunan Edemen, şöyle konuştu:

''İki takımın verdiği mücadeleye hakem gölgesi düştü. Haksız ve yanlış kararlarla 1 puanımız elimizden alındı. Haksız yere verilen kartlarla futbolcularımız yıldırılırken, kırmızı kartla oyundan atılan Mustafa Kuru'ya büyük bir haksızlık yapıldı. Bu sayede Tokatspor karşısında 10 kişi kalmamız sağlandı. Ev sahibi ekibin futbolcularının saha içindeki agresif davranışlarına da hakemler göz yumdu ve taraftar baskısının etkisinde kaldı. Tokat'ta yaşanan, Diyarbakırspor'un önünü kesme girişimidir. Ancak hakem hatalarının peşini bırakmayacağımızın özellikle bilinmesini istiyoruz. Çünkü bu konunun takipçisi olacak ve TFF ile gerekli girişimleri gerçekleştireceğiz.''

Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, Tokatspor maçına gelerek takıma destek veren eski başkanlardan Abdullah Akyıl ile taraftarlara da teşekkür etti .

Kaynak: AA