Can Bartu Tesisleri’nde 23 Nisan Coşkusu

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında 26 Nisan Perşembe günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Kardemir D.Ç Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına öğle saatlerinde Can Bartu Tesisler’inde yaptığı antrenmanla başladı.

Bu arada tesislere gelen çocuklar ise 23 Nisan coşkusunu futbolcular ve teknik ekiple kutladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelen özel bir okulun öğrencileri ile yine ayrı bir grup öğrenci, futbolcular ve teknik heyetle tanışma imkanı buldular. Antrenmanı izleyen öğrenciler ara ara yaptıkları tezahüratlarla futbolculara destek verdi. Oyunculardan imza alan çocuklar, fotoğraf çektirmeyi de unutmadılar. Bu arada bugün yeni yaşına giren sarı - lacivertli ekibin başarılı defans oyuncusu Bekir İrtegün’e çeşitli hediyeler veren öğrenciler, Aykut Kocaman7a da çiçek takdim etti. Öte yandan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 12.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Galatasaray maçında görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamlarken, diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları çalışmada 2 gruba ayrıldılar. 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından oyuncular antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.Sağ arka alt adelesinde 3. dereceden yırtık tespit edilen Moussa Sow, sol ayağında kemik ilik ödemi oluşan Alex de Souza, bel adelesinde zorlama bulunan Volkan Demirel ile sağ aşil tendonunda iltihaplanma oluşan Mehmet Topuz’un tedavisine tesislerde başlandı. Sezer Öztürk ise antrenmanı takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla tamamladı. Fenerbahçe, Kardemir D. Ç Karabükspor maçının hazırlıklarını 24 Nisan Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.