Bursaspor'da İlk Hedef Ziraat Türkiye Kupası'nda Final

Bursaspor, Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle moral bulurken şimdi de gözünü Eskişehirspor ile 25 Nisan'da İzmir'de oynayacağı kupa maçına çevirdi.

Yeşil - beyazlı ekip Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına ilk 20 dakikası açık yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Topla ısınma hareketleri ile başlayan çalışma, 5'e 2 pas pres çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı.

Antrenman öncesi önceki gün İstanbul'da Fenerbahçe ile karşılaşarak Nike Premier Cup'a katılma şansı elde eden U15 takımı oyuncuları ile Balıkesir'den gelen öğrenciler, yeşil - beyazlı futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirerek futbolculardan imza aldı. Yeşil - beyazlı takım, yarın yapacağı antrenman ile Eskişehirspor ile İzmir'de oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve ardından da maçın oynanacağı İzmir'e hareket edecek.