Volkan Demirel: İyi Oynamadık Ama Üç Puanı Almasını Bildik

Fenerbahçeli Volkan Demirel, Galatasaray karşısında iyi oynamadıklarını ancak üç puanı almasını bildiklerini söyledi.

Sarı-lacivertli takımın deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli kaleci, derbi maçta iyi oynamadıklarını belirterek, "Üç puanı almak önemliydi. Bu sezon başından beri üstümüzü gelenler yapılan edilenlerden dolayı biraz geride kaldık. Süper Final maçlarında hedefi koymuştuk. Hedefimiz hep şampiyonluktu. Başka şeylerle uğraştığımız için geride kaldı. Bugün Trabzonspor maçında olduğu gibi iyi oynamadık. Galip gelmek önemliydi." diye konuştu.

Volkan Demirel, bu sezon iki kupada da iddialı olduklarını birkez daha vurgulayarak, "Çok zorlu dönemden geçiyoruz. İki kupayı almak istiyoruz." dedi.

Bir gazetecinin "Maç sonrasında yaşanan galibiyet sevinci fazla abartalı değil miydi" demesi üzerine yıldız kaleci, "Rakiplerimiz berabere kaldıklarında bile büyük sevinç yaşıyorlar. Bizde galip gelince sevindik. Neden kötü karşılanıyor." diye cevap verdi.

Başka bir gazetecinin "Saha içinde pitbul şeklinde sevinç gösterisi yaptınız. Bu tepkiyle karşılandı " demesi üzerine tecrübeli kaleci, "Biz onu Melo'ya yapmadık. Mehmet Topuz'a kangal diyoruz. Onun için yaptık." dedi.

Volkan, daha önceki maçlara göre bu akşam Galatasaraylı taraftarların kötü tezahürat yapmadığını dile getirdi. Tecrübeli eldiven, dualar ve Allah'ın yardımıyla derbi maçtan galibiyetle ayrılmasını bildiklerini ifade etti.

Bir gazetecinin "Volkan biraz daha kendini kontrol etse daha fazla sevilecek. Acaba kendini kontrol edemiyor mu?" şeklindeki sorusuna Volkan Demirel, "Türkiye'de Fenerbahçe'yi sevmiyorlar. Ama bende Fenerbahçeli Volkan olduğum için sevilmiyorum. Bana dokunurlarsa tepkimi ortaya koyarım. Beni alkışlayandan da alkışlamayandan da Allah razı olsun." diyerek sözlerini tamamladı .