Mehmet Topuz Melo'ya taş attı, Stoch 50 bin tarftarı çileden çıkardı

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz, Galatasaray'ın Pitbull lakablı oyuncusu Melo'ya göndermede bulunurken, Stoch'un Galatasaray formasını şortunun içine koyması 50 bin taraftarı çileden çıkardı.

Fenerbahçe'nin Arena'da Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmesinin ardından, Sarı-Lacivertliler sahanın ortasında toplanarak galibiyeti kutladı. Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz, Galatasaray'ın 'Pitbull' lakablı oyuncusu Melo'ya göndermede bulundu. Mehmet Topuz, saha ortasında Melo'nun gol sevinciyle dalga geçti.

STOCH'DAN ÇILDIRTAN FORMA HAREKETİ


Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1'le geçtiği maçın ardından Stoch'un yaptığı hareket uzun süre konuşulacak gibi.

Fenerbahçe, ezeli rakibini sahasında 2-1'le geçerken, takımın oyuncu Miroslav Stoch'un maç sonu hareketi çok konuşulacağa benziyor.

Mehmet Topuz Melo'ya taş attı, Stoch 50 bin tarftarı çileden çıkardı

GS FORMASI ŞORTUN İÇİNDE

Maçın bitimiyle G.Saraylı futbolcular soyunma odasının yolunu tutarken, F.Bahçeliler ise orta yuvarlakta galibiyeti kutladılar. F.Bahçeli futbolcular kendi aralarında yaptıkları sevinç gösterisinde kendinden geçerken, Stoch'un Galatasaray formasını şortunun arkasına sokması gözlerden kaçmadı.

Miroslav Stoch, G.Saraylı bir futbolcu ile formasını değiştirmiş ve rakibinin verdiği formayı da elinde taşıyordu. Orta yuvarlağa gelindiğinde ise Stoch da diğer takım arkadaşlarıyla kucaklaşarak sevincini yaşamak istedi.

İşte tam o sırada, elinde bulunan Galatasaray formasını şortuna soktu ve arkadaşları ile kucaklaşarak galibiyeti kutlamaya başladı.

Binlerce taraftarın önünde gerçekleşen bu hareket oldukça tepki çekti.