Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Konyaspor Maçının Ardından

Bank Aysa 1. Lig 31. Haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Oyun disiplininden kopmamak ve oyunun temposunu yükseltmek için, Konyaspor'un kapanan bir ekip olduğunu, özellikle kontra ataklarla geldiğin biliyorduk. Taktiksel anlamda da çok iyi hazırlanmıştık. Ama ikinci yarının hemen başında kendi kalemize attığımız bir golle mağlup olduk. Ne kadar rakibin üzerine git sekte son vuruşu yapamamamız bizimağlup duruma düşürdü. Maç yeteri kadar uzatılmadı ve hakemler artık biraz vicdanlı olmalılar" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Onur Bulut ise mağlup oldukları için üzgün olduğunu ifade ederek, "Sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. İnşallah bundan sonraki haftalarda birkaç basamak daha yukarı çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Veysel ise iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, "İzleyenler gördü ve bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Konyşaspor karşısında daha üstün bir futbol oynadık. Sadece gol bulamadık. Hiç beklemediğimiz bir sonuç oldu. Talihsiz bir gol yedik ve mağlup olduk. Bunlardan ders çıkarmaya çalışacağız" diye konuştu.

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, zorlu bir deplasmandan 3 puanla ayrıldıklarını belirterek, "3 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Bu maçlarda alınacak galibiyetler yada mağlubiyetler hedefe yaklaşmamızı veya uzaklaşmamızı belirliyor. Bizim için bugünkü maçta alınan galibiyet büyük bir avantaj oldu. Hiçbir maç kolay değil ve bu maçtan rakibimizde galip gelebilirdi. Neticede 3 puan kazandık. Belki oyunun kalitesi tartışılır, tartışılmaz. Hava şartları nedeniyle iyi bir oyun oynanamadı. Sadece bugünalınan neticeden dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.

Konyasporlu futbolcular ise zorlu bur deplasmandan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek geriye kalan maçlarda da galip gelmek istediklerini söyledi.

Kaynak: İHA