Galatasaray: 1 - Fenerbahçe: 2

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'da Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı Ziegler ve Stoch'un golleriyle 2-1 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı.

49. dakikada Galatasaray mutlak bir golden oldu. Bu dakikada Elmander'in pasında sağ çaprazda topla buluşan Selçuk'un pasında topla buluşan Necati, kaleci Volkan'ın üzerinden aşırtmaya çalıştı. Ancak meşin yuvarlak boşta kalınca Volkan, Necati'den önce davranarak kaleye doğru giden topu kontrol etti.

61. dakikada Engin Baytar'ın soldan ortasında Necati Ateş'in kafa vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

68. dakikada Galatasaray beraberliği yakaladı. Bu dakikada kazanılan serbest atışta Selçuk'un vuruşunda kalecinin müdahalesine rağmen meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1 - 1.

70. dakikada Gökhan Gönül'ün hatalı pasında topu kapan Elmander, hızla ceza alanına yöneldikten sonra kaleye doğru gönderdi. Kaleci Volkan'ı geçen topa arka direkte Aydın Yılmaz, yetişemeyince takımını bir golden etti.

71. dakikada Engin'in ortasında topla buluşan Aydın Yılmaz'ın vuruşunu kaleci Volkan, yakın mesafeden kornere çeldi.

80. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Bu dakikada Bienvenu'nun ara pasına hareketlenen Stoch, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak kalecinin yanından ağlarla buluştu. 1-2.

90. dakikada sol kanattan ceza alanına giren Stoch'un vuruşunu kaleci Muslera güçlükle çıkardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.