Çevik Kuvvet ‘sarı’, Taraftar ‘kırmızı’ Dedi

Maçlarda güvenlik önlemi alan çevik kuvvet polisine takımlarının renklerini söyletmeye çalışan ancak başarılı olamayan taraftarlar, bu kez hedeflerine ulaştı.

Taraftarların ısrarını kırmayan çevik kuvvet polisi tezahürat eşliğinde ‘sarı’, taraftarlar ise ‘kırmızı’ dedi.

Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı 2-1 yenmesine rağmen, takımlarını destekleyen sarı kırmızılı taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geldi. Takımları lehine tezahürat yapan çok sayıda taraftar meşaleler yakıp eğlendi. Cimbom taraftarı ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin atkısını yaktı. Çevik kuvvet polisini taşıyan iki otobüs, eğlence sırasında çok sayıda taraftarın bulunduğu tesislerin önündeki caddeden geçmek istedi. Çevik kuvvet polisine yol vermemeye çalışan taraftarlar, her zaman yaptığı gibi yaptıkları tezahüratlara çevik kuvveti ortak etmeye çalıştı. Başka bir yere gideceklerini söyleyip, taraftarları yoldan çekilmeye ikna etmeye çalışan emniyet görevlisi taraftarları kırmadı. Minibüsün içindeki çevik kuvvet polisi megafonla ‘sarı’ sarı kırmızılılar ise ‘kırmızı’ dedi.

Bu arada taraftarlar, güvenlik görevlilerine de 'sarı' dedirtmeyi başardı. Öte yandan, Galatasaray’ın, Fenerbahçe karşısında çok gol kaçırdığını belirten taraftarlar, takımlarının Şükrü Saraçoğlu Stadındaki maçtan galip gelerek şampiyon olacaklarını ifade etti.