Yıldırım Koleji 23 Nisan Futbol Turnuvası Sona Erdi

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Özel Yıldırım Koleji tarafından Yıldırım Koleji Spor Tesisleri'nde 3.'sü gerçekleşen turnuvada şampiyon Kayabaşı Alemdar İlköğretim Okulu oldu.

4 Grupta 12 takımın mücadele ettiği turnuva büyük çekişmelere sahne oldu. Gruplardan çıkan takımlar Çeyrek Final ve Yarı Final oynadılar. Üçüncülük maçında Yıldırım Koleji–Sinitli İlköğretim Okulunu mağlup ederek 3. Olurken Sinitli İlköğretim Okulu 4. oldu. Finalde Kayabaşı Alemdar İ.O ve Atatürk İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Rakibini 4-0 yenen Kayabaşı Alemdar İlköğretim Okulu Şampiyon oldu. Dereceye giren Okullara, Takım Oyuncularına ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine Kupa, Madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Kayabaşı Alemdar İ.O’nun başarılı futbolcusu Yasin Çubukçuoğlu 12 golle Gol Kralı olurken Yıldırım Koleji tarafından kendisine 100 TL’lik hediye çeki verildi.

Şampiyon Takım kupasını ve Madalyalarını Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy’un elinden aldı. 2. olan Atatürk İlköğretim Okuluna Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Çankaya, 3. olan Yıldırım Kolejine Kayabaşı Alemdar İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Akçadağ, 4. Olan Sinitli İlköğretim Okuluna M.Akif Ersoy İlköğretim okulu Müdürü Hüseyin Türkmen kupa ve madalyalarını takdim etti. Ayrıca turnuvaya katkılarından dolayı Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Keleş’e ve maçları yöneten hakem Sedat Görmez’e Özel Yıldırım İzmirlioğlu İ.O Müdürü Mehmet Sarısoy teşekkür belgesi takdim etti. Ödül Töreni sonrası yaptığı konuşmada Yıldırım Koleji Müdürü Ahmet Arıkçı heyecanlı, çekişmeli ancak en güzeli çok centilmence bir turnuva izlediklerini dile getirdi. Arıkçı “Bizlere her türlü desteğini veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Turnuvaya Katılan Okullara, Beden Eğitimi Öğretmenlerine, Öğrencilere ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy, Şube Müdürü Arif Çankaya, Okul Müdürleri katıldı.