Şenol Güneş: Beşiktaş Maçını Kazanarak Rakibimize Karşı Avantaj Sağladık

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş maçını kazanarak yarışta rakiplerine karşı avantaj sağladıklarını söyledi.

Güneş, 1-0 kazandıkları maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Kazandığımız için mutluyuz. Bu maçı kazanan sıralamada avantaj yakalayacaktı. Biz kazanarak biz bunu sağladık.” dedi.

Özellikle maçın ilk yarısında oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu anlatan Güneş, şöyle devam etti: “İleri uçta daha dikkatli olsak gol de bulabilirdik ama bu çabamızı sonucu yansıtamadık. İkinci yarı hem biz hem Beşiktaş’ın oyundan koptuğu anlar oldu. Onlar pozisyon buldu biz de bulduk. Golü atarak öne geçtik. Bayan taraftarlarımız önünde böyle bir galibiyet aldığımız için mutluyuz. Oyuncularımı da istek ve arzularından dolayı tebrik ediyorum.” Yarışta Galatasaray ve Fenerbahçe’nin daha avantajlı olduğuna değinen tecrübeli teknik adam. “Biz ve Beşiktaş biraz daha gerideyiz. Ama yarış devam ediyor.” dedi.

Güneş, Volkan Şen’in oyundan çıkarken gösterdiği tepkinin de yanlış olduğunu ifade etti.

Bordo-mavililerin galibiyet golünü atan Halil Altıntop da Beşiktaş karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İlk yarıda üstün olan tarafın kendileri olduğunu ifade eden Halil, “İkinci yarı maç gitti geldi. 3 puana hak eden taraf olduğumuz düşünüyorum.” dedi.

Adrian Mierjievski de kendileri için çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.