Bergama Belediyespor Başkanı Gönenç Açıklaması

Bergama Belediye ve Bergama Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Gönenç, Çiğli Belediyespor ile oynayacakları TFF 3. Lig'e yükselme maçını kazanacaklarını, buna tüm yönetim futbolcular ve Bergama halkının inancının tam olduğunu ifade etti.

Bergama Belediyespor yönetimi teknik heyet ve futbolcular, 24 Nisan Salı Günü Alsancak Stadı'nda oynayacakları TFF 3. Lig'e yükselme maçı öncesinde ilçe esnafının onurlarına düzenlediği yemekle moral buldu.

Gönenç, etkinlikte yaptığı konuşmada, takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini ve hedeflerine ulaşmak için önlerinde kazanmaları gereken bir maç kaldığını ifade etti.

Sezon başında önlerine koydukları 3. Lig'e çıkma hedefini yerine getireceklerini dile getiren Gönenç, ''Final maçımızı kazanıp 3. Lig'e çıkacağız, buna yönetim, futbolcularımız ve tüm Bergama halkı inanıyor'' diye konuştu.

Bergama Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Çakmak da final maçı öncesinde takımda sakat ve cezalı oyuncularının bulunmadığını belirterek, ''Futbolcularım sahaya çıkıp maçını oynayacak. Bu maç ile 10 yıl önce düştüğümüz amatör kümeden 3. Lig'e çıkan taraf biz olacağız'' dedi.

Kaynak: AA