Rehabilitasyon Öğrencilerinden Akhisar Belediyespor'a Moral Desteği

Akhisar'da faaliyet gösteren Özel Bizim Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi işletme sahibi Mücahit Şahin, çalışanları ve hastaları ile birlikte Akhisar Belediyespor futbol takımını Yılmaz Atabarut Tesislerinde ziyaret ederek başarılar diledi.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle tüm teknik heyet ve futbolculara gül ikramında bulunan hastalar şampiyonluk sözü istediler.

Bank Asya 1. Lig'in bitimine 4 hafta kala kritik karşılaşmalara çıkacaklarını kaydeden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hazmaoğlu "Bugün yine duygulu anlar yaşadık. Bizleri ziyaret ederek destek veren bu arkadaşlarımızın desteğini görmemezlikten gelemeyiz. Oynayacağımız oyuna bu arkadaşlarımızın desteği ile daha fazla çalışıp sonuca ulaşmak istiyoruz. Lig'de artık son viraja giriyoruz. Elimizdekinin en iyisini sahaya koyarak 4 karşılaşmadan bizi şampiyon yapacak puanları alarak Süper Ligyolunu tutmak istiyoruz. Puan tablosunda oturduğumuz nokta küçümsenecek bir nokta değil. Buradaki gücümüzü son 4 haftada gösterip hayalimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA