Uşak Üniversitesi Belediyespor Açıklaması

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde Uşak Üniversitesi Belediyespor, uzatmalarda Selçuk Üniversitesi'ne 89-104 mağlup oldu.

Atatürk Spor Salonu'ndaki maçın ilk periyodu iki takımın karşılıklı ataklarıyla geçti. İlk periyodun son dakikalarında bulduğu basketle Uşak Üniversitesi ilk periyodu 20-18 önde tamamladı.

İkinci periyot da iki takımın karşılıklı ataklarıyla geçerken Uşak Üniversitesi üstünlüğü elden bırakmadı ve 2 sayı farkla devreyi 41-39 önde bitirdi.

Üçüncü periyotta savunmada daha iyi bir oyun sergileyen Uşak Üniversitesi, rakibi karşısında daha üstün bir oyun sergiledi ve üçüncü periyodu 9 sayı farkla Selçuk Üniversitesi karşısında 63-54 önde bitirdi.

Maçın son periyodunda Selçuk Üniversitesi aradaki sayı farkını kapattı ve ilk üç periyodu da önde tamamlayan Uşak Üniversitesi Belediye karşısında beraberliği yakaladı ve maçın normal süresi 87-87 berabere bitti.

Uzatmalarda Selçuk Üniversitesi üst üste basketler bulurken, Uşak Üniversitesi Belediye sadece iki sayı üreterek maçı 89-104 mağlup tamamladı .