Teknik Direktör Özdilek Açıklaması

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Bir yılın emeğinin karşılığı olan, final gibi bir maça çıkacağız'' dedi.

Medical Park Antalyaspor, ligin son haftasında Fenerbahçe'yle deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Doğa ve Sammy katılmadı, hafif sakatlıkları bulunan Deniz Barış ve Ali Tandoğan takımdan ayrı koşu yaptı.

Bursaspor maçında forma giymeyen oyuncuların koşu ve dar alanda kısa pas çalışması yaptığı antrenmanda, teknik direktör Mehmet Özdilek, Bursaspor maçında forma giyen oyuncularla saha ortasında konuştu.

Özdilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının kader maçı haline geldiğini söyledi.

Rakibin ve sahanın önemli olmadığını belirten Özdilek, beraberliğin kendilerine yettiğini kaydetti.

Ligden düşen takımı kendilerinin belirleyeceğine dikkati çeken Özdilek, Samsunspor'un alacağı skorun kendilerini ilgilendirmediğini belirtti.

Özdilek, ''Kendi ipimizi kendimiz keseceğiz, bu hafta sonu gerekeni yapacağız. Fenerbahçe'yi yenecek güçteyiz ve bunu da başaracağız. Beklemediğimiz sonuçlar aldık, beklediğimizin altında bir performans ortaya koyduk ama artık bunları konuşmayı bırakıp hafta sonu oynayacağımız maça motive olmamız gerekiyor'' diye konuştu.

Futboldaki şike iddiaların ülke futbolunu olumsuz etkilediğini kaydeden Özdilek, şikeyi bahane göstermenin anlamı olmadığını söyledi.

Özdilek, bir gazetecinin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Samsunlu olduğunu hatırlatması üzerine, ''Suat Kılıç'ın Samsunlu olması bir şey ifade etmiyor. Bakan Kılıç sporun daha ileriye gitmesi için mücadele eden bir insan. Sonuçları rakibe göre yönlendirecek konumda değiliz. Neyin ne olacağına biz karar vereceğiz. Rakipten çok alacağımız sonucu düşünüyoruz'' diye konuştu.

Özdilek, Fenerbahçe'nin kendi sahasında uzun süredir yenilmemesinin kendileri için dezavantaj oluşturmayacağını sözlerine ekledi .