Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor'da Teknik Direktör Ahmet Kılıç ile yollar ayrılırken takımın başına Seyithan Özdaş getirildi.

Kayapınar Belediyespor'da teknik direktör Ahmet Kılıç ile yollar ayrıldı. Yozgat deplasmanı sonrası kulüp tesislerinde başkan Murat Kaçar ile görüşen Ahmet Kılıç son iki haftada alınan sonuçlardan dolayı istifa etti. Kulüp başkanı Murat Kaçar yönetim ile yapılan değerlendirme sonrası istifasını kabul ettiği teknik direktör Kılıç'a emeklerinden dolayı teşekkür etti ve yeni hoca arayışlarına başladı.

Akşam saatlerinde yaşanan istifa olayından ötürü acilen toplanan yönetim kurulu hem Kayapınar Belediyespor camiasını hem de ligi yakından tanıyan bir isim olan Seyithan Özdaş konusunda karara vardı. Özdaş ile görüşen Kayapınar Belediyespor yönetimi ligdeki kritik haftalarda takımı Özdaş'a teslim etti. Ahmet Kılıç'ın istifa etmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğuna Seyithan Özdaş'ı getiren Kayapınar Belediyespor'un dün gerçekleştirdiği antrenmanda yardımcı hocalar görev aldı. Seyrantepe'de gerçekleştirilen antrenmanda takımın başında sahaya çıkan Mahmut Işıktaş ile kaleci antrenörü Bahattin Demirtaş takımı çalıştırırken, yönetimde tam kadro antrenmanı izledi. Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Yeni Yozgatspor mağlubiyetiyle kapatan Kayapınar Belediyespor, pazar günü sahasında oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Kayapınar Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Adil Demir, geçen hafta hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını, fakat yenilgiyi unutup bu hafta sonu oynayacakları maça odaklandıklarını belirterek, "Şimdi bizim için önemli olan Darıca Gençlerbirliği maçı. İdmanlarımıza başladık, sabahları kondisyon öğleden sonraları iseteknik, taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Futbolcularımızın dikkatlerini çektik. Antrenmanlarımızı cuma günü öğleden sonra tamamlayıp futbolcularımızı maç saatine kadar kampa alacağız. Geçen haftaki puan kaybımızı telafi etmeyiz" şeklinde konuştu.