Şahinbey Belediye Futbol Takımı Bal Ligi'ne Yükseldi

Kurulduğu üç yıldan bu yana hiç yenilmeyen ve Süper Amatör Lig'de mücadele eden Şahinbey Belediye Futbol Takımı, Bal Ligi'ne yükseldi.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ligde bir maçı kalan ve en yakın rakibi ile arasında 26 puan farkı bulunan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı, Sakıcı İnşaat Şenyurt Spor maçı sonrası temsili kupasını alarak şampiyonluk coşkusunu yaşadı.

Şahinbey Stadı'nda oynanan ve 2-1 Şahinbey Belediye Futbol takımının galip ayrıldığı maçı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Abdulkadir Gözegir, Sakıcı İnşaat Şenyurtspor Onursal Başkanı Ekrem Sakıcı, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

Maçın başında Sakıcı İnşaat Şenyurt Spor Onursal Başkanı Ekrem Sakıcı, Tahmazoğlu'na ve Şahinbey Futbol takımı Teknik Direktörü Seçkin Göksel'e çiçek vererek, başarılar diledi.

Tahmazoğlu ise Ekrem Sakıcı ve Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Abdulkadir Gözegir'e Şahinbey forması hediye etti.

Sakıcı İnşaat Şenyurtspor Onursal Başkanı Ekrem Sakıcı ise Sakıcı inşaat Şenyurt Spor formasını Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş'a hediye etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, son üç sezondur oynadıkları hiçbir maçta mağlup olmadıklarını belirtti.

Bu sezonu sadece bir beraberlik alarak şampiyon olarak tamamladıklarını ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

''Bu başarı küçümsenemez. Gelecek sezon BAL Ligi'nde oynayacak olan futbol takımımız, Akkent Mahallesi'nde yapımına başladığımız ve yeni sezon yetiştirmeye çalıştığımız Spor köyü tesisleri içerisinde yer alan futbol sahasında mücadele edecek. Ayrıca Perilikaya semtine de ikinci bir tesis yaparak amatör kulüplerimizin hizmetine sunacağız.' '