Kaymakam Yılmaz Milli Sporcuyu Makamında Kabul Etti

Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Kırşehir'de yapılan Full Contact Türkiye Şampiyonası'nda, 91 kiloda Türkiye şampiyonu olan Bitlisli milli sporcu Mustafa Okay’ı makamında kabul etti.

Kırşehir Ahi Evren Üniversitesi Spor Salonu'nda Bitlis'ten 6 sporcunun katıldığı şampiyonada çıktığı 4 maçtada rakiplerini tek tek nakavtla yenen milli sporcu Okay’ı Bitlis’e kazandırdığı başarıdan ötürü tebrik eden Kaymakam Yılmaz, Tatvan Kaymakamlığı olarak sporculara desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Elde edilen her başarıda gururlandıklarını kaydeden Kaymakam Süleyman Yılmaz, sporun Tatvan’da hem suç işleme oranını düşürdüğünü hem de bireyin öz güven kazandığına vurguladı. Milli sporcu Okay’ı ve takım hocası Ömer Uğur’u elde edilen başarıdan ötürü tebrik eden Yılmaz, milli sporcuya başarı dileğinde bulundu.Milli sporcu Okay da, yeni hedefinin 24 Kasım'da Romanya'nın Bükreş kentinde yapılacak olan Kick Box Full Contact Avrupa Şampiyonası'nda Bitlis'i ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti.

Şampiyonaya katılmalarında kendilerinden desteklerini esirgemeyen Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz'a da teşekkürlerini ileten Okay, "Şimdiden çalışmalara başladım. İnşallah Avrupa şampiyonu olarak döneceğim." diye konuştu.

Antrenör Ömer Uğur da Okay'ın başarı serisine bir yenisi eklendiği için mutlu olduklarını belirterek, "Şampiyonaya gitmelerinde kendilerine destek olan Bitlis Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü'ne, Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz'a ve spor kursları açarak sporcular yetiştirmemizde katkısı olan Tatvan Halk Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz." diyerek şunları söyledi:"İnşallah hepsinin desteğiyle şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Bitlis'e birçok sporcu kazandırarak gerek Türkiye Şampiyonlarında gerekse Avrupa Şampiyonlarında başarı elde etmeleri için elimizden geleni yapacağız."Milli sporcunun 3 profesyonel maça davet edildiğini de aktaran Uğur, sponsor bulunması durumunda Mustafa'nın daha büyük başarılar elde edeceğini belirterek, "Mustafa için sponsor ihtiyacımız var. Mustafa'nın maçlara daha iyi hazırlanması için düzenli olarak kamp yapması gerekiyor. Ancak bunun için de bir sponsor ihtiyacımız var." diye konuştu.