Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar Açıklaması

Bank Asya 1. Lig'de Boluspor'a 2-0 yenilen Bucaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, ''Erken gol yeyince işimiz zorlaştı'' dedi.

Karafırtınalar, maçtan Sonra düzenlediği basın toplantısında, Boluspor'u tebrik ederek, rakiplerinin zor deplasmanda kolay galibiyet aldıklarını söyledi.

Erken yedikleri golün mağlubiyette etkili olduğunu kaydeden Kararfırtınalar, ''Erken gol yeyince işimiz zorlaştı. Genç ve deneyimsiz bir ekibiz. Boluspor gibi deneyimli bir ekip daha rahat oynadı. Takım olarak ilk 6 hedefimiz azaldı. Bundan Sonra bireysel hedefler üzerinde yoğunlaşacağız. Sezon başından bu yana yetiştirmeci ve yarışmacı bir ekiptik. Bundan Sonra yetiştirmeci kimliğimizle yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise kendileri için dönüm noktası olarak değerlendirdikleri karşılaşmayı galip tamamladıklarını, ilk 6 için mücadele eden takımlar arasında haftayı galibiyetle tamamlayan iki ekipten biri olduklarını söyledi.

Bucaspor'un çok koşan, çok mücadele eden bir takım olduğunu belirten Kaya, şunları kaydetti:

''Bugün Bucaspor gibi çok koşmadık ama daha akıllı oynadık. Çok daha iyi yerlere koştuk. Takım savunmasını her geçen gün pekiştiriyoruz. Bunu biraz daha ileriye götürmemiz lazım. Forvet hattımızdaki Veysel bile 90 dakika boyunca takım savunmasını çok iyi yapıyor. Tek sıkıntımız etkili olduğumuz hücum hattında kolay top kaybetmemiz ve yakaladığımız pozisyonları değerlendiremememiz. Bu toplar dönüp tehlike oluyor. Son iki karşılaşmamızda kalemizde gol görmedik, bu da bizim için önemliydi. Ligin en az gol yiyen ekiplerinden olmayı hedefliyoruz. Bu hafta alınan Sonuçlar ligin Son süreçte heyecan dolu geçeceğini gösteriyor.''

Bu arada, müsabakayı bin 863 kişi izledi, hasılat 9 bin 994 lira oldu .