Eyüpspor Teknik Direktörü Çelik: 12. Adamıma Çok Güveniyorum

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kırklareli maçı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Bugün yapılan idman sonrası açıklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü Hasan Çelik, tüm taraftarlarını Kırklareli maçına davet etti. Hasan Çelik, "Biz taraftarımızla ayrılmaz bir bütünüz. Onların eflatun - sarılı formaya ve armaya olan sevdaları her zaman dillere destan olmuştur. Kırklareli maçında 12. adamıma çok büyük görevler düşüyor. Çünkü Eyüpspor maçın her anında gücünü taraftarından alan bir takımdır. Taraftarımızdan maçın her saniyesinde desteklerini hissetmek istiyoruz." dedi.

TARAFTARIMIZ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR

Eyüpspor Teknik Direktörü Hasan Çelik, “Artık ligin bitmesine 5 hafta kaldı. 3 maçımızı içerde 2 maçımızı deplasmanda oynayacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda taraftarımızla tek yürek olup maçlarımızı kazanmak istiyoruz." diyerek, şöyle devam etti:"Hala play-off umutlarımızın olması da bizi lige ayrı motive ediyor. Eğer Kırklareli maçını kazanırsak üst sıralara zorlarız. Hedefleri olan bir takımız. Son ana kadar hedeflerimizi kovalamaya devam edeceğiz. Eyüpspor’a gönül vermiş herkese sesleniyorum. Kırlareli maçında tribünlerin dolmasını istiyorum.Taraftarımızdan fair-play ve centilmenliğin ön plana çıktığı desteğini görmeyi arzu ediyorum. Kırklareli maçına her zamankinden daha iddialı çıkacağız. İyi bir takımız var ve her geçen gün takımımıza desteğini arttıran taraftarımızın gücünü ve desteğini maçın her anında hissetmek istiyoruz. Kırklareli maçını kazanıp play-off şansımızı sürdüreceğiz."