OMÜ’de Yahya Kara Futbol Turnuvası

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Kulübü tarafından 9 Ocak 2009 tarihinde vefat eden Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Yahya Kara anısına düzenlediği futbol turnuvası OMTEL Halı Saha’da başladı.

Turnuvanın açılışına Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ömer Tontuş, Hematoloji-Onkoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Dağdemir, Fakülte Sekreteri Mehmet Özçelik, fakülte öğretim üyeleri, asistanlar ve öğrencileri katıldı.

Turnuvanın açılış töreninde bir önceki turnuvada şampiyon olan FC. İhtiyat futbol takımının kupasını Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, ödül çekini de OMÜ Sağlık Kulübü Başkanı Ahmet Keskin verdi.

Hocalar karması ile FC. İhtiyat takımının arasında yapılan gösteri maçı 8 - 8 berabere bitti. Maç esnasında tüm izleyenlere çiğ köfte ikramı yapılırken, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu, “Vefat eden Yahya Kara’yı bugün bir kez daha rahmetle anıyoruz. Bu turnuvada ise tüm takımlara başarılar diliyorum, bu tür faaliyetlere dekanlık olarak her zaman destek olacağız” dedi .

Kaynak: İHA