Ceyhun Yıldızoğlu: Oyunun Ritmini Elinde Bulunduran Takımdık

Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, basketbolcularını tebrik ederek, oyunun ritmini elinde tutan takım olduklarını söyledi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nı 92 - 86 yenen Galatasaray Medical Park'ta başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu, karşılaşmanın ardından, bu maça tamam ya da devam gözüyle bakmadıklarını belirterek, "Caferağa'daki maçlarda doğru oynamadığımzı, nerelerde yanlışlar yaptığımızı neden ritim kazandığımız zaman kaybettiğimizi hesapladık. Dolayısıyla bugün de aynı hataları yapmadan oynamak istedik. Bence bugün bir takım gelişmeler vardı. Fenerbahçe gerçekten her türlü bizim ürettiğimiz şeylere cevap verebiliyor. Bugün Caferağa'da olmayan eksik bir şey vardı. Seyircimizle bütünleştiğimiz zaman muazzam bir enerji ortaya çıkıyor. Dolayısıyla bugün de seyircimizle birlikte daha enerjik daha akıllı oynayan taraftık. Bence maçın başından sonuna kadar oyunun ritmini elinde bulunduran takım bizdik. Oyuncularımı kutluyorum." diye konuştu.

Sarı - kırmızılı basketbolcu Işıl Alben de bugün sahada inanmış bir takım olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Georgios Dikaioulakos de Galatasaray'ı tebrik ederken, hakemleri eleştirdi.

Hakemlerin Galatasaray'a ciddi tolerans tanıdığını dile getiren Dikaioulakos, "Hakemlerin düzeni bozduğunu düşünüyorum. Hakemler korktular." dedi.