Çakar Aybaba'ya Önce 'Sapık' Dedi Sonra Abi Nasihati Verdi

Emre'nin Zokora'ya söylediği iddia edilen ırkçı sözler Beyaz Tv ekranlarında ilginç bir tartışmaya sahne oldu.

Emre'nin haklı olduğunu öne süren Adnan Aybaba canlı yayında o kadar sinirlendi ki, Ahmet Çakar Aybaba'yı zor sakinleştirdi.

SİNİRLERİ BOŞALDI
'Emre'yi sonuna kadar haklı buluyorum ' diyen Adnan Aybaba 'Zencilerden bize daha çok ırkçılık yaptılar. Emre birden ırkçı oldu. Ben Emre'yi sonuna kadar savunuyorum. ' ifadelerini kullandı.

SAPIKSIN SEN ADNAN

Oldukça sinirlendiği gözlenen Adnan Aybaba'nın sinirli halleri Rasim Ozan Kütahyalı'yı gülme krizine sokarken, Ahmet Çakar canlı yayında Adnan Aybaba'ya 'sapık ' dedi. Sinirleri boşalan Adnan Aybaba ise 'Evet şaşırdım abi. En büyük ırkta biziz Türkler ' sözleriyle Çakar'a yanıt verdi.

CANLI YAYINDA ABİ NASİHATI
Adnan Aybaba'nın sinirli halini gören Ahmet Çakar, canlı yayında Aybaba'ya abi nasihati verdi. Canlı yayında sinirleri boşalan Adnan Aybaba'ya su içiren Çakar, Aybaba'nın ellerinden tutup şu nasihatleri verdi:
'Dilin sürçtü. Sen ırkçılıktan çok muzdarip olmuş bir toplumun evladısın. Irkçı falan değil kimse dimi yavrum? Bize yapıldı diye, Osmanlı'dan bu yana bizim ülkemizde ırkçılık yapılmamıştır dimi yavrum? Demek ki başka ırklara bunlar yapıldı diye bu kurallar koyulmuş dimi yavrum? Bize düşen abi olarak spor sahalarında ırkçılık yapanları uyarmaktır dimi yavrum? '

BEYAZ GAZETE