TKBLl Final Serisi'nin 3. Maçı Yarın Abdi İpekçi'de

Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe arasındaki Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off final serisi üçüncü maçı yarın akşam Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.

Caferağa Spor Salonu'nda oynanan ilk iki maçıda kazanan Fenerbaçe, yarın da kazanırsa sezonu şampiyon olarak tamamlayacak. Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe play-off final serisi üçüncü maçı yarın saat 20.00 'de başlayacak karşılaşma aynı zamanda GS TV ve TBF TV 'den canlı olarak yayınlanacak. Üç galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı seride Fenerbahçe 2 - 0 önde bulunuyor.

Sarı - lacivertli takım bu maçtan galibiyetle ayrılması durumda şampiyonluğunu ilan edecek. Galatasaray Medical Park 'ın kazanması durumunda ise seride dördüncü maç 19 Nisan Perşembe günü saat 20.00 'de yine Abdi ipekçi Spor Salonu 'nda oynanacak.Caferağa Spor Salonu 'nda oynanan ilk iki maçta Fenerbahçe birinci maçını 75 - 69, ikinci maçını ise 98 - 93 'lük skorlarla kazandı.

Sarı - lacivertli ekibin evinde galip geldiği ilk maçın istatistiklerinde Angel Mc Coughtry 20 sayı, 9 ribaund ve 4 asistlik performansı ile galibiyette önemli rol oynarken Cappie Pondexter 17 sayı, Birsel Vardarlı 14 sayı (4/5 üç sayı), Zana Tamane ise 13 sayı ile çift Haneler ulaşan oyuncular oldular.Galatasaray Medical Park 'ta ise Tina Charles 20 sayı, Syliva Fowles 19 sayı, 14 ribaund, Diana Taurasi 12, Epiphany Prince de 11 sayı ile mücadele ettiler.

Fenerbahçe 'nin 98 - 93 galip geldiği serinin ikinci maçında ise Cappie Pondexter 29 sayı ile hem takımının hem de maçın en skoreri olurken, Angel Mc Coughtry 20 sayı, Ivana Matovic 17 sayı, Nevriye Yılmaz ad 11 sayı ile çift Hanelere ulaşan isimler oldular.Galatasaray Medical Park 'ta ise Diana Taurasi 25 sayı, Sylvia Fowles 24 sayı, Tina Charles 20 ve Işıl Alben de 13 sayı ile oynadılar.