Tayfur Havutçu: Maçın Kırılma Noktası, Yediğimiz Nizami Olmayan Goldü

Galatasaray'a 2 - 0 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Tayfur Havutçu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Süper Final karşılaşmalarını yeni bir heyecan olarak görüyorduk. Karşılaşma öncesi statta çok güzel bir atmosfer vardı. Yediğimiz ilk golden sonra her geçen dakika ortam daha da gerildi. Sonucunda istenmeyen görüntüler ortaya çıktı. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. İlk yarı pozisyonlarımız da vardı. Futbolcularımız tercihlerini doğru yapsalardı gol de bulabilirdik. Maçın kırılma noktası ise yediğimiz nizami olmayan goldü." diye konuştu.

Futbolcularının karşılaşmanın 10 dakikasından itibaren maçtan umutlarını kestiği yönündeki eleştirilere katılmadığını söyleyen Tayfur Havutçu, "Bütün oyuncularım ellerinden gelen gayreti gösterdi. Hüseyin hoca da bu maçı tekrar izlediğinde yönetimini görecektir. Diğer maçlarda maksimum puanı toplamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu Holosko ise "Maçın bu skorla bitmesinden dolayı üzgünüz. Play - off'a yukarılara çıkmak için başlamıştık. Hiç pozisyon olmadığı bir zamanda ofsayttan bir gol yedik. Golden sonra pozisyonlar da bulduk; ama golü atamadık. Aydın Yılmaz’ın attığı güzel golle de mağlup olduk." dedi.

Simao da karşılaşmanın hakemiyle ilgili olarak "Sadece hakemlere suçu bulduk, doğru olmaz. Biz etkili bir şekilde başladık. Ofsayt golü yedik. pozisyon net ofsayttı. Böyle bir gol yemek hem bizi hem taraftarları gerdi. Burada suçu sadece hakeme atmak da doğru olmaz." ifadelerini kullandı .