Ömer Erdoğan: 'ağır Yenilgiyi Telafi Edeceğiz'

Bursaspor'un tecrübeli kaptanı Ömer Erdoğan, Sivasspor karşısında alınan mağlubiyetin kendilerine yakışmadığını belirterek, yenilgiyi telafi edeceklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın deneyimli defans oyuncusu Ömer Erdoğan, yerel bir televizyon kanalında yayınlan Final adlı programa telefon bağlantısı ile katılarak, önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli kaptan Süper Final Avrupa Grubu ilk maçında Sivasspor ile oynadıkları ve farklı bir şekilde mağlup oldukları kendilerine yakışmadığını dile getirerek,"Bize yakışmayan çok ağır bir yenildi oldu. Böyle bir yenilgiyi beklemiyorduk ancak bu mağlubiyeti telafi edeceğiz" dedi.

"KUPAYI BURSA'YA GETİRMEK İSTİYORUZ"

Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde karşılaşacakları Eskişehirspor maçını da değerlendiren deneyimli kaptan, "Eskişehirspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Maça iyi konsantre olarak kupayı Bursa'ya getirme hedefimiz doğrultusunda sahadan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyoruz. Bu sezonda yine Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Süper Final Avrupa Grubu'nda da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu maçtan da sahadan galibiyet ile ayrılmayı istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"SÖZLEŞME UZATMAM İÇİN GÖRÜŞEN OLMADI"

Sezon sonu sözleşmesinin sona erdiğini ve bu konuda kulüpten sözleşme uzatmasıyla ilgili teklif gelip gelmediği yönündeki soruyu cevaplayan Ömer, "Yönetimden bu konuda benimle görüşen olmadı. Kupa ve Süper Final maçlarının arından bu konunun konuşulacağını düşünüyorum. Benim gönlüm kesinlikle kalmaktan yana. Futbolu Bursa'da bırakmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA