Mehmet Özdilek: Spor Toto Kupası’na Galibiyetle Başlamak Güzel

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Kupası’na galibiyetle başlamanın güzel olduğunu söyledi.

Spor Toto Kupası (B) Grubu'ndaki maçta Medical Park Antalyaspor, sahasında Kayserispor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ligde çok zorlu bir süreçten sonra Spor Toto Kupası’na motive olmakta zorlandıklarını aktardı. Oyuncularının konstantrasyon anlamında da zorlandığını kaydeden Özdilek, bu kupada genç oyuncuları görme adına ve uzun zamandır forma şansı bulamayan oyunculara karşılaşmada yer verdiklerini açıkladı.

Oyuncularının iyi bir maç çıkardığını belirten Özdilek, “Galibiyetle başlamak güzel.1-0 geriden 3-1 yakalamakta güzel şeyler. Oyuncuların gelişiminin görme adına 6 önemli maç oynayacağız.” dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibin oyuncularından Musa Nizam, galibiyetten dolayı takım arkadaşlarını kutladığını, maçta iyi bir mücadele sergilediklerini belirtti.

Medical Park Antalyasporlu genç oyuncu Emre Torun, ligi istedikleri yerde bitiremediklerini, bugünkü kupa maçını kazandıkları için mutlu olduklarını aktardı.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, oyuncularının karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon vermeden oynadığını, ikinci yarıda da golü bulduktan sonra maçın hareketlendiğini ifade etti.

Kayserispor’un bulduğu pozisyonları çok net olmadığını açıklayan Şota, hatalı bir gol yedikten sonra penaltı ve kırmızı kart gelince karşılaşmada mücadele etmenin zor olduğunu vurguladı. Sarı - kırmızılı Kamil Çörekçi, iyi mücadele ettiklerini ancak hatalarından gol yediklerini belirtirken Nurettin Kayaoğlu ise, mağlup oldukları için üzgün olduklarını kaydetti.