Medical Park Antalyaspor - Kayserispor Maçının Ardından

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, çok zorlu bir süreçten sonra Spor Toto Kupası'na motive olmakta zorlandıklarını söyledi.

Spor Toto Kupası B Grubu'nda Medical Park Antalyaspor, Kayserispor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, çok zorlu bir süreçten sonra Spor Toto Kupası'na motive olmakta zorlandıklarını söyledi.

Özdilek, "Genç oyuncuları görme adına uzun zamandır forma şansı bulamayan oyuncular adına iyi bir maç ortaya koyduklarına inanıyorum. Galibiyetle başlamak, 1-0 geriden 3-1 yakalamak güzel şeyler. Oyuncuların gelişimini görme adına 6 önemli maç oynayacağız" dedi

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Musa Nizam, "İyi bir mücadele ortaya koyduk. Galibiyet bizi sevindirdi. Antalyaspor'un geleceği emin ellerde diye düşünüyorum" derken, Hüseyin ise "Final grubunda oynamaydı hak ediyorduk ancak olmadı. Ligi istediğimiz yerde bitiremedik. Hocamız şans verdi, elimizden geleni yaptık. Kazandık çok mutluyuz" diye konuştu.

KAYSERİSPOR CEPHESİ
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ise, "Konsantre meselesi önemli. İlk yarı fazla pozisyon vermeden oynadık. İkinci yarıda golü bulduk ama maça hareket geldi. Bizim pozisyonlar net değildi. Kaleye doğru oynadık. Hatalı bir gol yedik ardından da penaltı kırmızı kart gelince on kişi kaldık ve oynamak zor oldu" dedi.

Genç oyuncu Kamil, "iyi bir mücadeleydi. Genç bir takımız. Bizim hatamızdan gol yedik. Çalışmamız lazım haftaya düzeltiriz" derken, Nurettin de çok üzgün olduklarını ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Kaynak: İHA