Karate Milli Takım Kadrosunda Bir Sökeli

Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Görkem Kaçar, 2. Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları Karate Turnuvası’nda mücadele edecek, 8 milli sporcudan biri olarak seçildi.

21-22 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek turnuvada yer alacak Görkem Kaçar, 19 Nisan’da Konya’da Milli Takım Kampı’na katılacak. Daha önce Türkiye Şampiyonlukları ve çok sayıda derecesi bulunan Görkem Kaçar Türk Milli Takımına seçilerek Söke’ye gurur yaşatırken, Milli müsabakalarda 63 Kg’da mücadele verecek. İlk kez Milli formayı giyecek olan Sökeli sporcu Görkem Kaçar; Şubat ayında Antalya’da gerçekleşen Milli Takım Hazırlık kampına katılmıştı.

Görkem’i Milli takıma göndermenin Söke’ye ve kendisine gurur yaşattığını ifade eden Söke Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü ve Karate İl Temsilcisi Şimşek Gökpınar; “Sporcularımızın elde ettikleri başarılar bizlere mutluluk yaşatıyor. Verilen emeklerin karşılığını alıyor olmak çok güzel bir duygu. Görkem inşallah Milli forma ile de başarı elde ederek dönecektir” diye konuştu .

Kaynak: İHA