Fatih Terim: Puan Kaybetmeden Evimize Dönmek Önemliydi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş karşısında puan kaybetmeden evlerine dönmenin çok önemli olduğunu söyledi.

Beşiktaş’ı 2 – 0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, “Beşiktaş, İnönü Stadı’nda etkili bir takım. Seyircisiyle bütünleştiği zaman çok tehlikeli bir takım. Kaybetmeden evimize dönmek son derece önemliydi. Onun için çok disiplinli oynadık. Takım halinde oynanması gereken bir maçtı. Bence 90 dakika öyle oynadı oyuncularımız. Oyuncularımı tebrik ediyorum; ciddi ve disiplinli bir oyun oynadılar. Fenerbahçe maçına dışarıda Beşiktaş’ı kazanmış ve puan kaybetmemiş bir takım olarak dönmek önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.Tribünden saha içinde taşan olaylarla ilgili sorulan soruya yanıt vermeyen Fatih Terim, Riera’nın performansını beğendiğini dile getirdi. Galatasaray’ın Çek futbolcusu Ujfalusi ise kendileri için çok önemli bir maç olduğunu belirterek, “Amacımız play-off’a olumlu bir sonuçla başlamaktı. İlk maçımızda Beşiktaş gibi önemli takım karşısında aldığımız 3 puan için çok mutluyuz. Haftaya kendi sahamızda rakibimizle oynayacağız. Hak ettiğimiz 3 puandı diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçının düğüm noktası olup olmadığı yönünde bir soruya ise Ujfalusi, “En önemli rakiplerimizden biriyle oynayacağımız bir maç bizi bekliyor. En önemlisi kazanırsak 8 puan olacak. Şampiyon olmadan yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Kesinlikle çok büyük bir avantaj olur; ama şampiyon oluruz diye düşünmüyorum.” cevabını verdi.Takımının ikinci golünü kaydeden Aydın ise “Gerçekten güzel bir galibiyet oldu. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. İstediğimizi aldık. Haftaya da Fenerbahçe ile oynayacağız. Fenerbahçe karşısına moralle çıkacağız.” şeklinde konuştu.