Emre'den Rıdvan Dilmen'e Sert Cevap!

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kurmuş Rıdvan Dilmen'e sert cevap verdi.

Fenerbahçe'nin deneyimli orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu, takım arkadaşı Josep Yobo ile birlikte düzenlediği basın toplantısında ırkçılık iddialarına cevap verdi.
Trabzonspor maçı sonrasında Didier Zokora'nın dediği gibi 'pis zenci' şeklinde bir hakarette bulunmadığını açıklayan Emre Beölzoğlu, eski Fenerbahçeli futbolcu Rıdvan Dilmen'e de cevap verdi.

Basın toplantısı sırasında Dilmen'in, 'Emre bunu yaptıysa, parası ve pulu var, duşunu aldıktan sonra çantasını toplayacak ve 'bana eyvallah' diyerek gidecek ' sözleri hatırlatılması üzerine Emre Belözoğlu sert ifadeler kullandı.

Belözoğlu, Dilmen'in sözlerine cevap olarak, 'Emre, Fenerbahçeli eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen'in kendisiyle ilgili ifadelerinin sorulması üzerine de, ''Kendisiyle tanışıyorum bir büyüğüm olduğu için saygı duyuyorum. Türk futbolunda benim kariyerimde bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Burada çok mütevazılık yapmak istiyorum. Rıdvan Dilmen dahil bana kimse çantamı toplayıp gideceğimi söyleyemez. Bunu da net söyleyeyim. Ama burada takımın teknik direktörü var Aykut Kocaman, yöneticilerimiz var. Onlar bana ne gerekiyorsa söylerler. Biz de hiçbir zaman hiçbir takımda problem olmadık, olduğumuzu hissettiğimizde de bize bunu iletirlerse hiçbir sıkıntı oluşturmadan yollarımızı ayırırız ama üzüldüğümü de kendisine de belirttim, söyledim. Bazen hayatta böyle şeyleri de yaşıyoruz, karşımıza geliyormuş, öğreniyoruz biz de. İnsanların arkadaşlıklarını dostluklarını görüyoruz'' şeklinde ifadeler kullandı