Çan Termiksporlu Futbolculara Yemek

Çanakkale 1.Amatör Küme'de mücadele eden ve şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e yükselen Çan Termiksporlu futbolcular ile teknik heyete yönetim tarafından yemek verildi.

Çanakkale Birinci Amatör Lig'de 49 puanla şampiyon olan Çan Termikspor futbol takımına termik santral sosyal tesislerinde verilen yemeğe Çan Termikspor Kulübü Başkanı Uğur Akçal da katıldı.

Birinci Amatör Lig'de oynadıkları 20 maçtan 16'sını kazanan, attığı 54 gole karşılık yediği 15 golle en az gol yiyen takım olan Çan Termikspor futbol takımında santralda çalışan beş personel de futbol oynadı. Başkal Akçal, Çan İbrahim Bodur Stadyumu'ndaki Çan Termikspor-Saraycık maçında 3-2 kazanan taraf için mutlu olduklarını ama rakiplerinin bir alt kümeye düşmesine de üzüldüklerini söyledi.

Akçal, Saraycık maçında takımının gollerini kaydeden Oğuz ve Yusuf (2) ile tüm takım oyuncularına Çanakkale Süper Amatör Lig'de de başarılar dileyerek, bu sezonki mücadelelerinden dolayı teşekkür etti. Çanakkale Birinci Amatör Lig'de Çan Termikspor'a 3-2 yenilen Saraycıkspor ile birlikte Biga Kavaklık Gençlikspor, Ayvacık Belediyespor ve Ecespor 2. Amatör Lig'e düşen takımlar oldu .

Kaynak: İHA