Aydınspor 1923’te Moraller Bozuk

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923’te 1-0’lık skorla kaybedilen Ankara Demirspor karşılaşması sonrası moraller bozuldu.

Ankara Demirspor karşılaşmasını değerlendiren teknik direktör Selahaddin Dinçel, bireysel olarak istediklerini yapamayan futbolcuları olduğunu, ancak takım olarak iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

Sinan 'ın golünün ardından ikinci golü atacak pozisyonları bulduklarını ifade eden Dinçel, “Bireysel hatadan bir gol yedik. O golün ardından yine ceza sahası dışından bir gol yedik. Rakibe çok baskı yaptık, ama olmadı” dedi.

Puan tablosunda bulunan üst gruptaki takımlara yetişmek için kredilerinin bulunmadığını kaydeden Dinçel, “Ankara Demirspor karşılaşmasını kaybetmemeliydik. Ancak önümüzde dört karşılaşma var. Burada hedefimiz tüm maçları kazanmak. Hemen önümüze bakmalıyız. Hiçbir şekilde pes etmeyeceğiz” diye konuştu.

Futbolun hatalar oyunu olduğunu belirten tecrübeli teknik direktör, “Galip gelsekte, yenilsekte oyuncularımız, bizim oyuncularımız. Futbol her şeye gebe” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA