Zokora: 'emre Bana İrkçı Söylem'de Bulundu'

Trabzonspor'un Fildişili oyuncusu Didier Zokora, Fenerbahçe maçı içerisinde Emre Belözoğlu'nun kendisine ırkçı söylemlerde bulunduğunu iddia etti.

Spor Toto Süper Final'in ilk haftasında oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrasında yayıncı kuruluşa röportaj veren Fildişili oyuncu Zokora, Emre'nin kendisine ırkçı söylemlerde bulunduğunu ileri sürerek, "Emre maç içinde bana ırkçı söylemlerde bulundu. Bana 'pis zenci' dedi.

Bunu kendi kulaklarımla duydum. Kendi takımında Yobo ve Sow gibi siyahi futbolcular var. Tenimizin rengi siyah yada beyaz olabilir. Hepimiz futboldan ekmek kazanıyoruz" dedi.

EMRE'DEN KOMİK SAVUNMA
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ise maç sonu basın mesnuplarına yaptığı açıklamada Zokora'nın maç içinde kendisine ana-avrat küfür ettiğini ifade ederek "Zokora bana ana avrat küfür etti bende ona o aptalca kelimeleri kullandım.Kabul ediyorum.Daha sonra özür diledik. İkimizde o yanlış şeyleri yaptıktan sonra birbirimizden özür diledik.Ama röportajda söylemesi yanlış.Aramızda çözmüştük." dedi.

Kaynak: İHA