Şenol Güneş: Fenerbahçe Karşısında Kötü Bir Gün Geçirdik

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe karşısında oyun ve skor olarak kötü bir gün geçirdiklerini söyledi.

Takımının Spor Toto Süper Final maçında deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli hoca, "Oynadığımız oyun ve skor tatmin edici değildi. Oyun anlayışı itibari ile topa iyi kullanmak istedik. Fakat çok top kayıpları yaptık. Çıkışta topu iyi kullanamadık. İkinci yarı biraz toparlanır gibi olduk. Ancak ikinci golü yiyince oyun disiplininden koptuk. Rakip 2-0 bulduktan sonra kontrollü bir oyunla maçı bitirdik. Oyun ve skor olarak kötü bir gün geçirdik." dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in hafta içinde, geride kalan sezonun şampiyonluk kupasını istedikleri yönündeki açıklamalarının, Fenerbahçe takımını ekstra motive edip etmediği yönündeki bir soruya ise başarılı teknik adam, şöyle cevap verdi: ''Onu bilemiyorum. Fenerbahçe'nin ne düşündüğünü bilemem. Bugün bir futbol maçı vardı ve çıkıp oynadık. Geçen sezonki olayı da Trabzonspor çıkarmadı. Polis ve savcılık çıkardı. Aynı şekilde bizimle ilgili de iddialar vardı. Bunun motivasyon olarak Fenerbahçe'yi nasıl etkilediğini ben bilemem. Oradaki süreç, polis, savcılar ve yargı ile Fenerbahçe arasında. O açıklama da süreç itibariyle doğru mu bilemem.'' Türkiye'de yaşanan olaylardan dolayı bu yıl hiç planlanmayacak süreçlerin yaşandığına dikkat çeken Şenol Güneş, "Bir şekilde maçlarımızı oynuyoruz. Sezon planlamasında herşeyin belli olması gerekirken hiçbirşey belli olmadan lige başladık. Şu anda bile gelecek yıl nasıl olacak onu bile bilmiyoruz. Sezon içinde yoğun maç trafiği yaşadık. Artık şu anda Süper Final maçlarını oynuyoruz. Daha iyi futbol oynamalıydık. Oyunculara yükleme yapamayacağımıza göre motivasyonla kalan 5 maça çıkaracağız." diye konuştu.

Şenol Güneş, Trabzonspor'un bundan sonraki hedefi içinse şöyle konuştu: "Bugünkü maçı kazansaydık puan farkı kapanacaktı. Haftaya kendi sahamızda Beşiktaş ile oynayacağız. Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. Bugün dağınık ve kötü oynadık. Rakip o konuda bizden üstündü. Kalan 5 maçı da kazanmak için mücadele edeceğiz."