Samanyolu Koleji, Basketbolda Engel Tanımıyor

Özel Samanyolu Nurettin Topçu İlköğretim Okulu, basketbol Türkiye şampiyonalarında adından söz ettiriyor.

Ankara Okullararası Basketbol Turnuvasında Yıldız Erkeklerde na mağlup şampiyon olan Özel Samanyolu Nurettin Topçu İlköğretim Okulu, küçük erkekler kategorisinde ise Ankara üçüncüsü olarak katıldığı grup elemelerinde mağlubiyet almadan birinci oldu.

Nevşehir'de düzenlenen grup elemelerinin ilk maçı bay olarak geçen Özel Samanyolu Nurettin Topçu İlköğretim Okulu küçük erkek basketbol takımı ikinci maçında Kırşehir Süleyman Türkmani İlköğretim Okulu'nu 63 - 22 yemeyi başardı. Turnuvada Gaziantep Emine Nakıpoğlu İlköğretim Okulunu 56 - 27 yenerek grup birincisi olan Özel Samanyolu Nurettin Topçu İlköğretim Okulu, Türkiye Okullararası Basketbol Şampiyonası Yarı Final Elemelerine katılma hakkı elde etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özel Samanyolu Nurettin Topçu İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kekil, "Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Hedefimiz yıldızlar ve küçükler kategorisinde Türkiye dereceleri elde etmek. Bu başarımızda emeği geçen antrenör ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi .