Fenerbahçe - Trabzonspor Maçının Onbirleri Belli Oldu

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki karşılaşmada takımların sahaya çıkacakları ilk onbirler belli oldu.

Fenerbahçe'de Stoch kadroda yeralmazken Emre Belözoğlu ilk 11'de maça çıkıyor.Fenerbahçe ile Trabzonspor bu kez Süper Final'de kozlarını paylaşacak. Süper Final Şampiyonluk Grubu maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor, Kadıköy'de karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Final'de, Şükrü Saracoğlu'nda kozlarını paylaşacak. Trabzonspor taraftarının alınmadığı karşılaşma öncesi, sarı - lacivertli taraftarların biletlerin tamamını tükettiği bildirildi.

İki takım da klasik 11'iyle sahaya çıkacak. Aykut Kocaman'ın stoperde Yobo'nun yanında Bekir'e, sol açıkta ise kadroya alınmayan Stoch'un yerine Caner'e şans veriyor. Slovak futbolcu kasığındaki ağrılar nedeniyle kadroya alınmadı.Karadeniz ekibinde ise uzun süredir sakatlıkları bulunan Sercan Kaya ve Vittek dışında eksik yok. Bu sezon Trabzonspor'a transfer olan Zokora sezonun normal lig maçlarında Fenerbahçe karşılaşmalarında cezalı olduğu için forma giymemişti. Zokora Fenerbahçe karşısında bordo - mavili forma ile ilk kez yer alıyor.Bu arada Fenerbahçe, ligde 77. kez karşılaşacağı Trabzon'a bu akşam 2 gol atarsa, 'dalya' yapacak. Sarı - lacivertliler, şu ana kadar bordo - mavili ağlara toplam 98 gol bırakmayı başardı.Kadıköy'de 40 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, bu akşam da sahadan galibiyetle ayrılırsa bu seriyi 41'e çıkartacak ve kulüp rekorunu kıracak.Fenerbahçe - Trabzonspor mücadelesinde hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Cem Satman
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre, Cristian Baroni, Caner Erkin, Alex, Mousa Sow
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Mustafa Yumlu, Giray, Celustka, Halil Altıntop, Zokora, Alanzinho, Colman, Olcan, Burak.