Bekir İrtegün: Sezon Sonunda İki Kupayı Almak İstiyoruz

Fenerbahçeli Bekir İrtegün, sezon sonunda iki kupayı da kazanmak istediklerini söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli oyuncu, öğle saatlerinde Fenerbahçeli taraftarların yapmış olduğu destek yürüyüşünün kendilerini ekstra motive ettiğini ifade etti.

İrtegün, "Süper Final grubu maçlarına galibiyetle başladık. Bu avantajı iyi kullandık. İyi bir oyunla kazandık. Galatasaray maçı öncesi özgüven geldi. Haftayı deplasmanda istediğimiz sonucu alıp geliriz. Kamuoyunda bizim iki kupayı alacağımıza inanmayanlar var. Ama biz ısrarla bu iki kupayı getirmek için çalışacağız." dedi.

Tecrübeli savunma oyuncusu, 3 Temmuz'dan beri yaşananların ilk başta kendilerini olumsuz etkilediğini ancak şu anda bunu kendilerinin yararına çevirdiklerini kaydetti.

Bekir İrtegün, gelecek hafta Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile oynanacak karşılaşma içinse şunları dile getirdi: "Yarın Beşiktaş ile Galtasaray arasındaki karşılaşmanın önemi sonucu çok önemli. Beşiktaş eğer yarın bir galibiyet alırsa biz Telekom'da daha rahat oynamamızı sağlar. Şu anda kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz."