Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Umarım Sivasspor'a karşı kupada sergilediğimiz istek ve arzuyu yarınki maçta da ortaya koyarız'' dedi.

Bursaspor, yarın Sivaspor ile deplasmanda yapacağı Süper Final Avrupa Ligi Grubu maçı için Yenişehir Havaalanı'ndan özel uçakla bu kente gitti.

Sağlam, havaalanında yaptığı açıklamada, yarın Sivasspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

Sivasspor ile 3 gün önce İstanbul Şükrü Saracoğlu Stadı'nda zorlu bir maç oynadıklarını dile getiren Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi:

''Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında, 3 gün öncesi Sivaspor'u 4-1 yendik ve tur atlayan taraf olduk. Umarım Sivasspor'a karşı kupada sergilediğimiz istek ve arzuyu yarınki maçta da ortaya koyarız. Futbolcular olayı sahiplenince, isteyince, birbirinin potansiyelini bilince böyle kaliteli sonuçlar ortaya çıkıyor. Hırs ve arzuyu yarınki maçta da ortaya koyacağız.''

Sağlam, bir gazetecinin, ''Kupa maçında elde edilen 4-1'lik galibiyet yarınki maçta futbolcular üzerinde rehavet oluşturur mu'' şeklindeki sorusuna, ''Biz henüz bir şey başaramadık. Sadece yarı finale yükseldik. Takımın rehavete kapılacağını düşünmüyorum'' yanıtını verdi .

Kaynak: AA