Bursaspor, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda mücadele edecek olan Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde basına kapalı olarak gerçekleşen antrenmanın yaklaşık 1 saat sürdüğü belirtildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ısınma koşularıyla başlayan antrenmanın 5'e 2 pas pres çalışması ve şut çalışması ile devam ettiği belirtildi. Sivasspor maçında sağ alt adalesine darbe alarak oyuncan çıkan İbrahim Öztürk'ün tedavisine devam edildiği açıklanırken, Öztürk sakatlığından dolayı Sivasspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Sakatlığı sona eren Ozan İpek ise takımla çalışmalara başladı.

Fakat antrenman eksiği bulunan Ozan İpek'te Sivasspor maçında forma giyemeyecek.Yeşil - beyazlı ekip, antrenmanın ardından öğle yemeği yedi ve ve daha sonra da Yenişehir'den kalkacak THY'nin Özel Uçağı ile Sivas'a gidecek. Yeşil - beyazlı ekip Otel'de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.