Simao: Galatasaray'ı Yenip Süper Final'e Başlamak İstiyoruz

Beşiktaşlı Simao Sabrosa, yarın akşam Galatasaray'ı mağlup ederek Süper Final'e iyi başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Takım arkadaşları Cenk, Muhammed Demirci, Burak Kaplan, Mehmet Akyüz ile birlikte Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlık Merkezi'ni gezen yıldız oyuncu, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Spor Toto Süper Lig'in normal sezonunda büyük sıkıntılar yaşadıklarını hatırlatan Simao, "Ligi Trabzonspor ile birlikte aynı seviyede tamamladık. Çünkü biz Trabzonspor ile birlikte birçok maç oynadık. Diğer rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray ise neredeyse haftada birer maç oynadı. Şu anda onlarla aynı seviyedeyiz. Artık ne yapabileceğimizi biliyoruz. İyi işler yapıp bütün maçları kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Yıldız oyuncu, sakatlığının geçtiğini ifade ederek, "Sakatlığım geçmek üzere. Bu akşam son durumuma bakacağım. Yarın yüzde yüz hazır olarak maça çıkacağımı düşünüyorum. Büyük maçların önemini biliyorum. O nedenle yarın bu maçı iyi geçirip play-off serisine galibiyetle başlamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Ligde Galatasaray ile iki defa karşılaştıklarını hatırlatan Simao, "İlk maçta biz iyi değildik. İkinci maçta çok iyi oynadık. Son dakikada golü kaçırdık dönüp gelen top gol oldu. Artık yarın kazanma zamanı." dedi.

Bir gazetecinin takımda yaşanan teknik direktör değişkliğini hatırlatması üzerine yıldız oyuncu, teknik direktör değişikliklerinin her zaman takım üzerinde pozitif etkisinin olduğunu kaydetti.

Simao, sözlerini şöyle tamamladı: "Hoca değişikliklerinin ardından motivasyonunu kaybetmiş oyuncular tekrar motive olur. Oynayan oyuncular yerlerini korumak ister. Biz şu anda çok iyi çalışıyoruz. İyi idmanlar yapıyoruz. Süper Final'e iyi hazırlandık. Biz sezon içinde hiç dinleneden maçlar oynadık. Rakiplerimiz dinlenerek oynadı. Bizim yaptığmızı devamlı çalışmaktı iyi sonuçların geleceğini bekliyoruz. "