Fenerbahçeli Futbolcu Semih Şentürk Açıklaması

Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor'u penaltı atışları sonunda yenerek, yarı finale yükselmelerinin Süper Final maçları öncesi kendilerine moral verdiğini söyledi.

Semih'in, sarı-lacivertli kulübün resmi radyosunda yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde de yer aldı.

Kupayı uzun zamandır alamadıklarına dikkati çeken Semih, ''13 senedir buradayım, çok final oynadık, ama bu kupayı alamadık. Dünkü galibiyet bunu ne kadar istediğimizi belli etmiştir. Atladığımız tur, Süper Final öncesi bize moral oldu. İlk yarı istediğimiz oyunu oynayamamıştık. İkinci yarı başında hocamızın agresif ve motivasyon artırıcı konuşması, arkadaşlarımızın kendi aralarında, herkesin kendi hatalarından değil de böyle biraz moral artırıcı şeyler söylemesiyle takım kenetlendi. İkinci golü yememiz büyük bir şanssızlıktı, ama o gol bence bizi ateşledi'' diye konuştu.

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda heyecanlı maçların kendilerini beklediğini vurgulayan Semih, ''Geçen sezon ikinci yarıda 17'de 16 yaptıysak, burada da 6'da 6 yapabiliriz. Trabzonspor ve Galatasaray maçlarını aldığımız takdirde, takımımız çok büyük bir havaya girecektir'' dedi.

Özer Hurmacı ise radyoda yaptığı açıklamada, uzun zamandır Kayserispor maçındaki gibi bir sevinç yaşamadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Kenetlendik, birbirimize sarıldık. Birbirimizi sevmeyi, sarılmayı özlemişiz. Süper Final'den önce de bize çok iyi bir moral oldu. Kendime çok güveniyorum ve Süper Final'de 6 maçın altısından da galip ayrılacağımıza inanıyorum. Dünkü maçı çevirmek için verdiğimiz mücadeleyi, birbirimizle yardımlaşmayı, o maçtan sonraki sarılmayı ilk dakikadan itibaren yaparsak, 6 maçın 6'sını da kazanabileceğimizi düşünüyorum.''

Issiar Dia da kupada önemli bir galibiyet aldıklarını, Süper Final'deki ilk maçlarında da Trabzonspor karşısında 3 puan almak istediklerini belirterek, ''Süper Final'de mümkün olduğunca çok maç kazanıp, kupayı başkanımıza ve bunu çok hak eden taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Bu sezonu da mutlaka bir şampiyonlukla bitirmek istiyorum'' dedi.

Kaynak: AA