Fenerbahçe’de Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Final’in ilk haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Fenerbahçe, 15 Nisan Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tedavi süreci tamamlanan Selçuk Şahin, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, çabukluk çalışması ile devam etti. Daha sonra 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan Sarı-lacivertliler, antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

FUTBOLCULARA ÖZEL ÇALIŞMA PROGRAMI

Öte yandan Kayserispor maçında 120 dakika sahada kalan futbolcular; Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Moussa Sow, Joseph Yobo, Serdar Kesimal, Gökhan Gönül ve Reto Ziegler, aktif dinlenme amaçlı özel program çalışması yaptı. Sezer Öztürk ise antrenmanı takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla tamamladı.

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak .

Kaynak: İHA