Karabük'ü İlhan Parlak Sırtladı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Karabükspor, Boluspor maçının son dakikalarında bulduğu golle sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Karabükspor Cernat'ın penaltı kaçırdığı maçta Boluspor'u 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Ankara 19 Mayıs Stadı'na oynanan maçta Karabükspor uzun süre gol atamadığı ve 70. dakikada Cernat'ın penaltı kaçırdığı maçta 86. dakikada İlhan Parlak'ın attığı kafa golüyle Boluspor'u mağlup etmeyi başardı.

Bu sonucun ardından yarı finale yükselen ekip Karabükspor olurken Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın takımın başına geçmesinden itibaren süren yükselişi Türkiye Kupası'nda da devam etmiş oldu.

Çeyrek finalde Kayserispor'u eleyen Fenerbahçe, yarı finalde Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.

KRİTİK BİR DAKİKA

1. Lig ekibi Boluspor karşısında aradığı golü bir türlü bulamayan Karabükspor, 70. dakikada kritik bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Mücadelenin 70. dakikasında penaltı vuruşu kazanan Karabükspor'da Florin Cernat topun başına geçti ancak vuruşunda kaleci Atacan topu yakalamayı başardı ve golü engelleyen isim oldu.

Karabükspor kalesinde zaman zaman etkili olan Boluspor ise son vuruşlardaki tecrübesizliği nedeniyle birçok pozisyondan eli boş döndü.

VE BEKLENEN GOL...

86 dakika boyunca 0-0 süren maçta Karabükspor'un golcüsü İlhan Parlak sahneye çıktı.

Sağ kanattan Uğur Uçar'ın ceza sahası içine yaptığı ortaya müthiş yükselen İlhan Parlak akıllı bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

Maç boyunca Karabükspor karşısında direnen ve gol yememek için elinden geleni yapan Boluspor ise bu pozisyonda çaresiz kaldı.