Burak, Volkan Şen ve Serkan Takımla Birlikte Çalıştı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 15 Nisan Pazar günü İstanbul'da Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Tayfun ile hasta olan Henrique katılmazken, Vittek ise doktor kontrolünde takımdan ayrı çalıştı.

Sakatlıkları düzelen Burak, Serkan ve Volkan Şen ise takımla birlikte çalışmalara başlarken, bu futbolcular idmanın son bölümünde kısa süreli yapılan çift kale maçta da yer aldılar.

-Karaman, savunmayla özel ilgilendi-


Yardımcı antrenör Ünal Karaman, savunma oyuncularına ayrı bir çalışma yaptırarak, bu oyuncularla özel olarak ilgilendi. Karaman, oyunculara zaman zaman yaptıkları hataları anlatarak, ''Basit hatalar canınızı yakabilir. Çok dikkatli olmalısınız'' şeklinde uyarılarda bulundu.

Karaman, savunma oyuncularına hava toplarında ve rakibin kaleye doğru yaptığı koşularda nasıl hareket etmeleri gerektiğini de zaman zaman oyunu durdurarak anlattı.

Antrenmanda, forvet ve orta alan oyuncuları ise şut çalışması gerçekleştirdiler.

-Glowacki hazır-

Trabzonspor'da ligin 22'nci haftasındaki Eskişehirspor maçının ardından sakatlığı nedeniyle normal sezonun bitimine kadar forma giyemeyen Glowacki de oynayacak hale geldi.

Savunma organizasyonlarının yapıldığı taktik çalışmada yer alan Polonyalı oyuncunun tamamen düzeldiği ve teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde Fenerbahçe maçında forma giyebileceği bildirildi.

Kaynak: AA