Aydınspor 1923 Sıkı Çalışıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923, hafta sonunda sahasında oynayacağı Ankara Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlı ekip maç hazırlıkları kapsamında bugün Adnan Menderes Stadı 'nda çalıştı. Siyah-beyazlı ekibi Aydınspor 'un eski oyuncuları Gökhan Doğan ile Barış Mayadağ idmanda ziyaret etti.

İdman öncesinde eski takım arkadaşı, Aydınspor 1923 'ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel 'e çiçek veren Gökhan Doğan futbolculara hitaben bir konuşma yaptı. Aydınspor camiasının beklentilerinin her zaman büyük olduğunu belirten Doğan, “Aydınspor forması ağırdır. Umarım kalan beş karşılaşmanız kazasız-belasız geçer. Selahaddin Hoca sizin için iyi bir fırsat. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel ise Gökhan Doğan ve Barış Mayadağ 'a teşekkürlerini sundu.

“12 KİŞİ MÜCADELE ETMEK İSTİYORUZ”

Tam kadro çalışmalarına devam ettiklerini belirten Dinçel, “2 hafta önce başlayan seriyi devam ettirmek istiyoruz. Hafta içinde ufak sorunları bulunan oyuncularımızı dinlendirdik. Telafisi olmayan bir maça daha çıkacağız. Havamızın bozulmaması için kazanmamız gerek. Kazandıkça ilk beş sıraya yaklaşıyoruz. Bu karşılaşmayı kazandığımızda daha çok yaklaşacağız. ” diye konuştu.

Taraftarların Ankara Demirspor maçında kendilerini desteklemesini isteyen Dinçel, “Taraftarlarımızla birlikte 12kişi sahada mücadele etmek istiyoruz”ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA