Aliağa Petkim - Pınar Karşıyaka Maçının Ardından

Aliağa Petkim’de Ryan Toolson 35, Ümit Sonkol ise 22 sayı ile oynarken Pınar Karşıyaka’da ise İlkan Karaman 26 sayı ile oynadı.Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan iki takımın teknik patronu da, çok heyecanlı ve zevkli bir oynadıklarını söylediler.

BURAK BIYIKTAY: ALDIĞIMIZ KARŞILAŞMAYI GERİ VERDİK

Karşılaşma sonunda yapılan basın açıklamasında 20 top kaybına rağmen maçı kazanma noktasına geldiklerini belirten Aliağa Petkim antrenörü Burak Bıyıktay “Aldığımız karşılaşmayı verdik diyebiliriz. Bu kadar basit hatalar ve top kayıplarına rağmen maçı kazanma noktasına geldik. 20 top kaybı demek elindeki topu rakibine vermek demek. Bu yüzdeyle maçı kazansaydık tarihe geçerdik. Pınar Karşıyaka’yı kutluyorum. Önümüzde Olin Edirne karşılaşması var onun hazırlıklarına başlayacağız.” dedi.

HAKAN DEMİR: İZMİR DERBİSİNE YAKIŞAN BİR KARŞILAŞMA OLDUK

arşılaşmanın yüksek yüzde ile oynandığını belirten Pınar Karşıyaka antrenörü Hakan Demir, “İzmir derbisine yakışan bir karşılaşma oldu. Her iki takım içinde yüksek yüzde ile oynanan bir karşılaşma oldu. Her sezon olduğu gibi bu sezonda iddialı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.” dedi.